Millswood, South Australia

This project was typical of many of our additions & renovations being an addition to a classic Adelaide bungalow. With our clients starting a family, it was time to knock down the existing pokey lean-to and add a modern open space living area to the rear.

The design features an open plan Kitchen/Dining/Living flowing out to a large Alfresco area under main roof. Large stacker doors and fixed windows either side provide the seamless transition from inside to out and allow northern winter sunlight to penetrate. Inside the existing dwelling, the existing Kitchen area was transformed to a new Laundry and Bathroom area. Floorboards were polished and the place was hit with a ‘lick’ of paint.

The clients finished off with some simple yet effective landscaping and with happy clients we are really proud of the end result.