Brighton, South Australia

Our clients brief was to custom design a family home on a sub-divided block. The clients were after a modern, non-traditional aesthetic that was able to take advantage of their northern facing frontage and also utilise the tight block to its full potential. We designed several of the living areas and bedrooms with large windows facing north to maximise the winter sun penetration. This house includes 3 x spacious bedrooms with upstairs retreat area, master bedroom with large ensuite and WIR. Downstairs there is an open plan kitchen/dining/living area, with separate lounge area and kid’s play area. Floor to ceiling kitchen joinery and spacious outdoor alfresco leading onto an in ground pool and a double garage .

This project was a delight to design and construct and our clients are very happy with the end result.